Internationale singings

  1. Seventh Ireland Sacred Harp Convention in Cork op 4 en 5 maart (met extra singings op 2, 3 en 6 maart)
  2. All Day in Keulen op 1 april
  3. All Day in Parijs op 15 april (Paaszaterdag)
  4. German Sacred Harp Convention in Hamburg op 27-28 mei (met singing school op 26 mei)
  5. All Day in Oslo op 3 juni (Pinksterweekend, met singing school op 2 juni en extra singing op 4 juni)

Er zijn al een paar mensen die naar Cork, Hamburg en Oslo willen. Wie heeft er een auto beschikbaar naar Hamburg?

Je kan voor €104 retour met het vliegtuig naar Oslo met Norwegian, bijvoorbeeld heen op donderdagavond 1 juni en terug op maandagavond 5 juni. Als je je op tijd opgeeft, hebben de Oslo'ers misschien nog een slaapplekje over, maar we kunnen ook met een groep in een AirBnB gaan zitten zoals in Parijs vorig jaar.

Hamburg kan ook mooi gecombineerd worden met de normale wekelijkse singing in Bremen, zeker omdat die op Hemelvaartsdag valt. Je kan voor 38 euro heen en weer met de trein naar Hamburg met een tussenstop op de heenweg in Bremen.

Er zijn ook al ideeën voor een roadtrip van Hamburg naar Oslo in de tussenliggende week. In elk geval weer een paar van de gezellige Duitsers waar we in Parijs mee in de AirBnB zaten zitten daaraan te denken... De route Hamburg-Oslo en terug is ook redelijk voordelig met de trein te doen (vraag voor details).

Groet,
Gerben

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.